Sunday, January 22, 2012

Flashmob - Awesomeness ! ;D



Hi korang ! ;) Post kali ni aku nk cite pasal flashmob. Satu je yang aku nk komen pasal video nih, awesome gila ! Bagi yg xtau ape tu flashmob, meh aku explain. Flashmob pada definisinya bermksud sekumpulan orang yang tiba2 berkumpul di satu tmpat awam secara tiba2, pastu buat aksi mcm menyanyi, n pape je la, n then diorg disperse. N org awam yg lalu lalang kat situ mmg terkejut. Mana x nya, dlm video FlashMob KLIA tu, tibe2 je ada org nyanyi, tp mmg video Flashmob ni terbaik, sebab ada menunjukkan Malaysia ni berbilang bangsa n bersatu padu ! ;D


5 comments:

  1. hehe, Malaysia kan rakyatnya bersatu padu ;)

    ReplyDelete
  2. maaf komen sini~ chat xdpt dipostkn :(

    ReplyDelete
  3. xdpt post? sy guna chatbox baru tu.. hmmm.. anyways, thanks singgah ;)

    ReplyDelete
  4. I See some post about Priniting Really great. I share to your blog to my Friend By Wholesale Printing

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...